+45 6140 2630

Om

Ulrik Andreas Henriksen

Jeg blev uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2008. Efterfølgende arbejdede jeg i en landsdækkende advokatkæde og et større nordjysk advokatfirma. I 2016 startede jeg mit eget advokatfirma, hvor jeg primært beskæftiger mig med strafferet, familieret og insolvensret. Jeg har møderet for både landsret og højesteret. 

Som part i en straffesag, er det afgørende at have en advokat, der kun varetager dine interesser. En god advokat sikrer at du kommer gennem retssagen med bedst muligt resultat. Jeg brænder for som advokat at skabe tryghed og overblik til personer der har brug for advokatbistand. Ud over straffesager beskæftiger jeg mig også med andre retssager, herunder familieretlige sager samt sager om tvangsfjernelse.

Endelig har jeg siden 2015 været udpeget som fast medhjælper ved Skifteretten i Aalborg i tvangsopløsnings- og konkursboer. Jeg har arbejdet med konkursret siden 2008 og oparbejdet betydelig erfaring med insolvensret. Jeg rådgiver både nødlidende virksomheder, banker, fagforeninger og andre kreditorer samt varetager konkursbo behandling.  I den forbindelse har jeg opnået indgående kendskab til indgivelse af konkursbegøring, realisering af pant, lønmodtageres retsstilling, omstødelsesproblematikker m.v.

Vi er medlem af:
Kontakt os
Indhold
crosslistchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram