+45 6140 2630

Om

Ulrik Andreas Henriksen

Jeg blev uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2008. Efterfølgende arbejdede jeg i en landsdækkende advokatkæde og et større nordjysk advokatfirma. I 2016 startede jeg mit eget advokatfirma, hvor jeg primært beskæftiger mig med strafferet, konkursret og køb af fast ejendom. Jeg har møderet for både landsret og højesteret. 

Som part i en straffesag, er det afgørende at have en advokat, der kun varetager dine interesser. En god advokat sikrer at du kommer gennem retssagen med bedst muligt resultat. Jeg brænder for som advokat at skabe tryghed og overblik til personer der har brug for advokatbistand. Ud over straffesager beskæftiger jeg mig også med andre retssager, herunder familieretlige sager samt sager om tvangsfjernelse.

Jeg rådgiver også mange private i forbindelse med køb og salg af bolig. Køb af bolig er en stor beslutning og en stor investering for de fleste. Der er mange informationer at holde styr på og mange faldgruber. Jeg kan med min viden og erfaring give dig professionel og uafhængig rådgivning, samt holde styr på købsaftalen og alle handlens øvrige dokumenter. Advokatfirmaet er også medlem af Danske Arveretsadvokater samt Danske Familieadvokater og rådgiver om de fleste arveretlige fagområder, herunder oprettelse af testamente og behandling af dødsboer.

Endelig har jeg siden 2015 været udpeget som fast medhjælper ved Skifteretten i Aalborg i tvangsopløsnings- og konkursboer. Jeg har arbejdet med konkursret siden 2008 og oparbejdet betydelig erfaring med insolvensret. Jeg rådgiver både nødlidende virksomheder, banker, fagforeninger og andre kreditorer samt varetager konkursbo behandling.  I den forbindelse har jeg opnået indgående kendskab til indgivelse af konkursbegøring, realisering af pant, lønmodtageres retsstilling, omstødelsesproblematikker m.v.

Alexander Traunholm Schultz

Jeg er uddannet jurist ved Aalborg Universitet i foråret 2020 og er autoriseret advokatfuldmægtig af Retten i Aalborg.

Sideløbende med min uddannelse, har jeg været rådgiver i flere retshjælpsorganisationer, navnlig inden for erhvervs– og selskabsret samt lejeret.

Som led i min uddannelse gennemførte jeg et praktikforløb hos et landsdækkende advokatfirma, hvor jeg primært arbejdede inden for fast ejendom.

Jeg har været en del af Advokatfirmaet Ulrik Henriksen siden december 2019.

Jeg arbejder med alle virksomhedens felter, særligt fast ejendom (bolighandler), familieret, insolvensret (rekonstruktion og konkurs), persondataret samt strafferet. Herudover har jeg interesse for erhvervsret og inkasso, hvor jeg har praktisk erfaring med at give møde i fogedretten og varetage kreditorers interesser.

Vi er medlem af:
Kontakt os
Indhold
crosslistchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram